Mijn website is online! Kom je kijken?

Het heeft even geduurd, maar nu is het dan eindelijk zover. Mijn website is online. Is dit `zomaar een website: nee! Maar, wat wil ik met deze site dan bereiken?

 

Al heel veel jaren woon ik in Nieuwegein Galecop. Een mooie stad en wijk die mooi moet blijven. Om dit doel te bereiken, ben ik kandidaat raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 namens de VVD.

 

Veel partijen bedenken voor de inwoners wat er goed en niet goed is voor ze. Ik wil volksvertegenwoordiger zijn zoals het is bedoeld. Door goed te luisteren wat er in de wijk speelt en deze signalen te vertalen naar wat er zou moeten gebeuren om de wijk nog mooier te maken.

 

Aangezien we in een tijd leven van social media. Zal ik mijn berichten vooral verspreiden via deze site en de andere social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Volg mij dus op deze kanalen om continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de Nieuwegeinse politiek en de wijk Galecop in het bijzonder.

 

Ik heb mij voorgenomen minimaal 4 jaar uw vertegenwoordiger te zijn vanuit het Liberale gedachtegoed. Dat betekent voor mij vrijheid van denken en handelen met respect voor anderen.

 

Mijn advies voor 21 maart 2018 is te stemmen op de VVD. Ik zal mijn uiterste best doen om de Nieuwegeinse wijken zoals mijn eigen wijk Galecop nog mooier te maken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0