Hoe kunt u mij volgen?

LinkedIn

In mijn Linkedin profiel staan mijn opleidingen, werkervaring, competenties en referenties, zodat u een goed beeld van mijn professionele achtergrond kunt krijgen. Voor mijn politieke activiteiten heb ik een speciale pagina gemaakt. Ik nodig u van harte uit mij te volgen. Klik op de onderstaande link om direct op deze pagina te komen.Facebook

Als u mij wilt volgen via Facebook, dan kan dat ook door op de onderstaande button te klikken. Omdat ik sommige zaken echt prive wil houden, komt u op mijn VVD pagina. Deze pagina en de berichten die ik plaats, zijn openbaar. U bent van harte welkom om mij te volgen om goed op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.Twitter

Snel een korte reactie plaatsen op gebeurtenissen die nu plaatsvinden doe ik ook af en toe. Als u interesse hebt om mijn tweets te volgen, klik dan op de onderstaande button om op mijn Twitter account uit te komen.