Stefano Elias kandidaat raadslid VVD

Over 54 dagen is het zover, want dan staan de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. Nog niet eerder waren er zoveel lokale en landelijke partijen om op te stemmen. En dan zijn er nog veel meer kandidaten om op te stemmen. Op wie stem ik?

Allereerst wil ik iedereen motiveren in ieder geval te stemmen. Er zijn veel landen waar dat niet mogelijk is, omdat er een schijndemocratie of dictatuur is. Daarnaast is het van groot belang om in vrijheid te kunnen denken en handelen zonder anderen schade toe te brengen, het Liberalisme waar de VVD voor staat. En als je dan toch voor iemand kiest, dan moet het iemand zijn met ruime praktijkervaring. Zoals een ondernemer die jarenlange ervaring heeft met gemeenten en haar inwoners. Iemand die precies weet waar het beter kan, zodat Nieuwegein nog mooier wordt!

Wilt u meer informatie over Stefano Elias? Klik op de foto voor zijn achtergrondinformatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0