Ik moest toch 1 hokje rood maken?

 

Beste Nieuwegeiners, 

 

De afgelopen maanden heb ik veel contact gehad met inwoners van onze stad Nieuwegein. De  persoonlijke gesprekken en reacties op social media berichten hebben ervoor gezorgd dat ik een nog beter beeld heb gekregen van de uitdagingen die we moeten aangaan na de verkiezingen in onze stad. Veilig, groen en betaalbaar wonen in Nieuwegein blijkt enorm belangrijk om fijn te kunnen leven in onze stad en wijken.

 

Ik wil iedereen hartelijk bedanken die een mening heeft gegeven over de onderwerpen die ons allemaal aangaan. Dat je de moeite neemt contact met mij te zoeken, laat zien dat je betrokken bent bij onze mooie stad. Laten we hier na de verkiezingen vooral mee doorgaan.

 

Op wie je 21 maart 2018 ook gaat stemmen, ik hoop van harte dat jullie gaan stemmen!

 

Hartelijke groet, Stefano Elias

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.