Bouw mee aan Funland Nieuwegein! Wij doen 10 maart 2018 mee om Galecop mooier te maken. U ook?

In april jl werd door de bibliotheek. De Tweede Verdieping van Nieuwegein een minecraft (populair computerspel) toernooi gehouden. Kinderen moesten in teams een Happy Place ontwerpen voor Nieuwegein.

Drie jongens van groep 8 uit de wijk Galecop in Nieuwegein hebben dit toernooi gewonnen. Hun Happy Place heet Funland. Zij mogen van de gemeente bij het amfitheater hun ontwerp realiseren.

Er is tevens ondersteuning van het (jongerenwerk) Movactor. Er is een bewonersinitiatief gestart om de jongens te helpen. Het amfitheater wordt omgetoverd tot een krachtplek van Galecop. Een plek waar wijkbewoners , jong en oud, graag komen en trots op zijn. We zijn opzoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan de bouw van Funland.

Doet u mee? We willen een hut bouwen, een moestuin en aardbeientoren aanleggen; allen van wilgentenen, kruidentuin aanleggen, compostbak maken, tuinkist maken, planten van appel-en pruimenbomen, vogelhuisjes plaatsen, een smiley bloembed aanleggen en palen in de grond zetten voor hangmatten.

Let wel: u hoeft niet de hele dag van 10:00-16:00 aanwezig te zijn. U kunt ervoor kiezen om in de ochtend of middag mee te doen.

Resultaat

Een ontmoetingsplek te creëren vóór en dóór de (wijk)bewoners. Een plek waar jong en oud de natuur, elkaar én zichzelf kunnen beleven. Een plek waar het gezellig is om er te zijn. Just Fun!

Bijzonderheden

De ingang van het amfitheater is bij de kruising van de Willem Elsschothove/Lucas van Leydenhage t.o. nr 67.

Meer informatie of aanmelding? Klik op de foto voor de site van Funland Nieuwegein. Ik doe mee. U ook?

Reactie schrijven

Commentaren: 0